Adria computers


Sadržaj kupovine

Vaša Košarica je trenutno prazna.

JA slide show
 
Nalazite se na: Naslovnica Privatnost podataka

Privatnost podataka

Uvažavanje Vaše privatnosti


Adria Computers u potpunosti štiti Vašu privatnost. Mi koristimo podatke o Vama isključivo za procesuiranje Vaših narudžbi.


Zajamčena Sigurnost

Zašto je kupovanje u Adria Computers trgovini sigurno:

  • Naš program na sigurnom serveru šifrira sve vaše osobne informacije i pohranjuje ih u bazu podataka koja je nedostupna neovlaštenim osobama, a brojevi Vaših kreditnih kartica se ne čuvaju već koriste samo za pojedinačnu transakciju.
  • Proces zaštite uzima znakove koje ste unijeli i pretvara ih u dijelove koda koji se tada sigurno prenosi Internetom (SSL enkripcija podataka - Geothrust sigurnosni certifikat).
  • Uz svu elektroničku zaštitu, u koju imamo puno povjerenje, telefonski Vas kontaktiramo po primitku Vaše narudžbe koju plaćate putem kreditne kartice kako bi otklonili svaku sumnju u neovlašteno korištenje Vaših podataka.

Koje informacije sakupljamo i kako ih koristimo?


Prilikom izrade svake narudžbe obavezni ste ustupiti svoje ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe.
Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe. Kako Adria Computers štiti informacije o kupcima?
Kada ulazite u našu Internet trgovinu, dobivate poruku da ulazite u osigurane stranice, tj. da koristite siguran server. Program za sigurnost servera (Secure Socket Layer) šifrira sve informacije koje unosite prije nego su poslane nama. Uz to poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke od lokalnog neovlaštenog pristupa.

Adria Computers ne prodaje, ne trguje i ne iznajmljuje Vaše osobne podatke drugima!